GG Pro changing SVG HTML code

Anyone have a weird issue with Gblocks rewriting SVG HTML? I’ve had issues before without the SVG looked, but now GBPRo is literally rewriting the code as soon as I paste it in.

This is the code I ran through svgomg:

<svg xmlns="[http://www.w3.org/2000/svg](https://www.w3.org/2000/svg?fbclid=IwAR11QEXhZ_v4plGuGW6BpxdTKCezCmw5kJxm-HBRAg_yE2fo1LmmLLKTpBA)" style="vertical-align:middle" fill="none" stroke="currentColor" stroke-linecap="round" stroke-linejoin="round" stroke-width="2" display="inline-block" viewBox="0 0 24 24"><rect width="18" height="18" x="3" y="4" rx="2" ry="2"/><path d="M16 2v4M8 2v4M3 10h18"/></svg>

And this is what GBPro is doing to it:

<svg viewBox="0 0 24 24" display="inline-block" stroke-width="2" stroke-linejoin="round" stroke-linecap="round" stroke="currentColor" fill="none" style="vertical-align:middle" xmlns="[http://www.w3.org/2000/svg](https://www.w3.org/2000/svg?fbclid=IwAR29I5UQ3fLYDhcJQh1Uvkbf2Lum92lPcRuKx0jFdatpmW6SPfIzwxbHZOY)"><rect ry="2" rx="2" y="4" x="3" height="18" width="18"></rect><path d="M16 2v4M8 2v4M3 10h18"></path></svg>

Not sure what is going on, as in the side panel, it looks fine. But as displayed, it isn’t. I tried it with Safe SVG on and off. The bottom photo is how it appears

calendar1

calendar2

Having the same issue. You can test using Heroicons. Anytime I use an outline version of the icons GenerateBlocks shows the right preview but doesn’t show the outline version in the page content.

I think this is the CSS causing the trouble. On .gb-icon svg there is style fill: currentColor;. This changes the color of the stroke attribute to the color set on the button for example. The only work around I’ve found is to convert the stroke to path.